Wij zorgen ervoor dat jij meer afspraken krijgt.

Ons enige doel: Om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw ideale klant bij jou aanklopt. 

Welkom bij het VIP traject van The Marketing Twins.

Onze klanten

Stel je eens voor dat een top agency je marketing overneemt; je strategie samen met jou maakt; je copywriting en design doet; je sales pagina bouwt en ervoor wilt zorgen dat jouw omzet hard gaat stijgen door middel van online advertenties.

Heb je een geweldig product, service en bedrijf maar kun je dit niet naar het volgende niveau opschalen? In de komende minuten leg ik je uit waar het probleem zit en hoe jij dit kunt oplossen.

Martijn de Jonge 

Ons team heeft 6+ jaar ervaring 

Elke dag opzoek gaan naar nieuwe klanten kan vermoeiend en frustrerend zijn. Zeker als het ook nog eens koude leads zijn. Daarnaast weet je nooit zeker hoeveel warme leads je binnen kunt halen na een week.

Koud bellen of actief op zoek naar nieuwe leads is niet meer van deze tijd en al helemaal niet schaalbaar. Sterker nog, je zit gevangen in je eigen bedrijf.

Hoe tof zou het zijn als:

Jouw huidige probleem is dat je geen controle hebt op het aantal leads/sales dat je binnen krijgt. Dat kan je duizenden euro’s per maand kosten!

Ik ken je probleem, sterker nog, ik weet er zelf alles van. Op een gegeven moment dacht ik dat ik alles had geprobeerd om aan nieuwe klanten te komen. Ik ging mijn netwerk meerdere keren bij langs. (Uiteraard levert dat sporadisch een nieuwe klant op). Verder was ik mijn bedrijf vol trots op social media aan het promoten in de hoop dat vrienden en familie mijn bericht zouden delen. Verder zat ik met mijn telefoon in de hand te wachten of een nieuwe klant mij zou benaderen of wellicht een via-via zou krijgen. Allemaal tevergeefs.

Robin de Jonge 

Dan nu even een fast forward van een paar jaar. Na vele verzoeken hebben we het ultieme pakket samengesteld waarmee we bedrijven snel mee kunnen opschalen!

We zagen een grote zwakte in de markt die we besloten te gaan oplossen. Wat gebeurd, is dat bedrijven ‘even’ een paar advertenties plaatsen met slecht resultaat (het algoritme kreeg de schuld of er miste gewoon een complete strategie). Soms bleek degene die verantwoordelijk was voor de website alleen te beschikken over technische kennis en niet over marketing. Dit waren slechts een klein aantal problemen die we ontdekten.

The Marketing Twins besloot daarom een full package service aan te bieden met één team.

Wij bouwen en maken complete sales pagina’s voor jouw bedrijf en gaan die opschalen met advertenties.

Dit is inclusief; strategie ontwikkelen; copywriting; design; video editing; split testen; landingspagina’s bouwen plus Facebook / Instagram / Google / Youtube advertenties. Je complete verkoop strategie wordt voor je gemaakt en opgeschaald met advertenties. 

Omdat ons team werkt als een samenhangende eenheid – net als het A-Team of een elite marine seals-eenheid (kunnen we zelf altijd hard om lachen), kunnen we een volledige service aanbieden tegen veel lagere kosten die mooie resultaten opleveren en snel ook!

Stel je eens voor dat de beste mensen van al die afdelingen  in 1 team voor jouw bedrijf werken om het naar een hoger niveau te tillen voor ongeveer 20-30% van de kosten dan wanneer je alles afzonderlijk zou inhuren!

Het klinkt te mooi om waar te zijn, toch?

Luister daarom niet alleen naar mij maar ook naar wat onze klanten hierover zeggen:

Ik had zelf eerst wat struggles met het krijgen van leads voor mijn coaching business. Het Skylimited team heeft mij zeer goed geholpen met elk aspect van de funnel. Dit resulteerde in een bijzondere groei van het aantal leads en leidde tot een record maand!

De heren + team hebben mij beter geholpen met de groei van mijn omzet dan ik zelf ooit had kunnen doen. Extra plus puntje voor het uitstekende contact!

Jesper Post

van Chessper cursussen

Het toffe van onze samenwerking is dat ze ons niet alleen helpen met de advertenties maar met de hele ‘marketing machine’. Gaaf dat we maand op maand groei zien!

Tim Laanstra

van Sunshield Luxury

Je bent slechts één stap verwijderd van een top strategie, funnel, onweerstaanbaar aanbod, en duizenden euro’s in sales.

Laten we eerlijk zijn, als je een serieuze ondernemer of eigenaar bent, werk je eraan om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Het verschil met jouw business en degenen die 10, 20 of 30x zoveel omzet maken is dat ze van hun business een geautomatiseerde sales machine hebben gemaakt. Oftewel, ze weten exact hoe een koude lead wordt geconverteerd naar een betalende klant. En daar hebben ze 100% controle op. 

Jouw product/service is misschien zelfs beter dan die van je concurrent en jouw aanbod ongetwijfeld ook. Tijd om je concurrent te verslaan dus!

Het enige wat je bedrijf nog mist is een sales funnel met een ijzersterke strategie!

Het Marketing Twins VIP traject

Wij maken van jouw bedrijf een geautomatiseerde salesmachine. Dit doen we door een strategie te bedenken en deze te koppelen aan verkooppagina’s. Bedenk maar eens hoeveel tijd en geld het kost als je voor al deze aspecten iemand moet inhuren…

Strategie ontwikkelen

Wat wordt het aanbod? Hoe gaan de processen eruit zien?

Copywriting

De boodschap van jouw business wordt online vertoond.

Sales pagina's bouwen

Er is een verschil tussen website bouwers met technische kennis en website bouwers die ook de ins en outs van de marketing weten.

Designs

Top designs zorgen voor meer sales, sterkere branding en betere conversie.

Video editor

Professionele advertenties worden ontwikkeld door ons top team.

Online marketing

Het laatste stukje van de puzzel is het krijgen van ongelimiteerde bezoekers op je website/aanbod. Daar zorgt ons media buying team van wereldklasse niveau voor.

Ben jij er klaar voor om te gaan groeien? Plan nu een gratis kennismakingsgesprek met ons in.

Krijg toegang tot 1 marketing team en je krijgt direct een gratis marketinganalyse over jouw bedrijf. 

“Ik ben wel nieuwsgierig. Hoe werkt het nu dan?”

Je hebt nu twee opties die de toekomst van je bedrijf kunnen bepalen!

Optie 1

Je probeert het op je eigen manier verder; ondanks dat het heeft geresulteerd in de manier waarop je bedrijf nu draait en je eigenlijk vast loopt om te groeien en je niet tevreden bent met je huidige resultaten

Optie 2

Een gratis kennismakingsgesprek in te plannen met een van onze marketing experts. Tijdens deze call gaan we een gratis analyse geven van je huidige business. In het ergste geval heb je tijdens onze kennismaking enorm veel waardevolle informatie en inzichten gekregen. Dat valt wel mee hè?

Hulp inschakelen van marketing experts van wereldklasse. Bedenk voor jezelf: Hoeveel is één klant waard voor jou? En hoeveel klanten denk jij mis te lopen door het niet hebben van een ijzersterke strategie?

Er staat hier een elite team van marketing experts klaar om jouw business snel te gaan opschalen. Waar wacht je nog op?

In tegenstelling tot andere marketingbureaus hebben we geen klanten ‘nodig’. Dit zeggen we niet om te laten zien hoe succesvol we zijn maar wat we ermee bedoelen is dat we alleen klanten willen die een win-win situatie opleveren.

De eerste stap vanaf hier is om een ​​gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten te boeken met iemand van mijn team.

Voordat je het af vraagt, dit is GEEN verkoopgesprek. Het is een kennismakingsgesprek met mijn team dat funnels, advertenties en marketing volledig begrijpt en er tijdens dit gesprek erachter wilt komen of dit iets is voor jouw business.

Als het klikt tussen ons en je hebt antwoord op al jouw vragen gaan we met elkaar aan de slag.

Ben jij er klaar voor om te gaan groeien? Plan nu een gratis kennismakingsgesprek met ons in.

Krijg toegang tot 1 marketing team en je krijgt direct een gratis marketinganalyse over jouw bedrijf. 

Voordat je de call inplant, moet je aan de volgende criteria voldoen:

  • Wees toegewijd en gepassioneerd over het laten groeien van je bedrijf met behulp van direct response-methoden, zoals funnels, hoog converterende ad copies, Facebook-advertenties, e-mailmarketing, videoadvertenties, enz.
  • Zorg voor een product en service van hoge kwaliteit die echt werken 
  • Kan zich committeren aan marketinginspanningen en is bereid om vaak voortgangsgesprekken te doen en indien nodig video’s op te nemen en ons aan te zien als onderdeel van je team.
  • Begrijp dat ondanks onze methoden de advertenties, funnel, etc de perfecte marketingmachine geven maar het geen garantie kan geven als het product/idee niet aanslaat. 
  • Heb realistische verwachtingen. Hoewel we de beste zijn in wat we doen, kunnen we niet in 2 weken van nul naar 1 miljoen omzet gaan of een marketingmachine in 1 dag bouwen. Daar komt veel werk bij kijken en er moet veel getest en geoptimaliseerd worden voordat er stevig opgeschaald kan worden. 
  • Wees bereid om in marketing te investeren. 

Copyright © The Marketing Twins

NOT FACEBOOK: This site is not a part of the Facebook™ website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook™ in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

DISCLAIMER: Please understand results are not typical. Your results will vary and depend on many factors including but not limited to your background, experience, and work ethic. All business entails risk as well as taking regular and consistent effort and action.

Vertel ons waar we ons ebook heen kunnen sturen...

Bij het klikken op de knop ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens mogen gebruiken voor marketingdoeleinden.